Veles Macedonia   +389 72 661 200

ЛУКСУЗЕН ХОТЕЛ И РЕСТОРАН ВО ЦЕНТАР НА ГРАД ВЕЛЕС

Хотел ‘’International Palace’’ е совршено место кое што вашиот одмор ќе го претвори во вистинско уживање. Одличната услуга и комфорот кој го нудиме, надополнети со прекрасниот поглед кон стариот дел на градот. Неговата местоположба е во центарот на градот.

Новоотворен Хотел со 4 ѕвездички кој со своите карактеристики ви гарантира високо ниво на квалитетно сместување.

⭐⭐⭐⭐Хотелот ‘’ International Palace’’ исто така нуди одличен ресторан во кој можете да уживате во специјалитетите и автентичната храна на македонското поднебје.🍴Во слкоп на хотелот има и кафич.☕

Располагаме со бесплатен паркинг.🅿️

Хотелот располага и со конференциска сала погодна за секаков вид конференции, прес-конференции, презентации, деловни настани, семинари и состаноци.

Нашето задоволство ќе биде неизмерно доколку и Вие одлучете да бидете дел од нашиот хотел.🤗 @ Hotel International Palace +389 72 661 200